Blog Eva Vedder

Hoi tennisfanaten!

Mijn naam is Eva Vedder en ik ben 17 jaar. Ik kom uit Kortenhoef, een dorpje dicht bij. Hilversum. Voor mij een top-plek, want ik kan op mijn fiets naar een van de winkels van Rojo, waar ik zeker in het zomerseizoen wekelijks langs ga om mijn stokken weer te laten opknappen door meesterbespanner Dustin. Tennissen doe ik al met ontzettend veel plezier sinds mijn zevende, maar serieus wedstrijdtennis pas vanaf mijn twaalfde. Momenteel focus ik mij nog op de ITF Junior Tour, later dit jaar zal ik de overstap gaan maken naar het Pro Circuit, een spannende stap!

Zeer recent heb ik de eerste vier vakken van het VWO afgerond en volgend jaar wil ik mijn overige vier halen. Het zesde leerjaar van het VWO spreiden heb ik gedaan zodat ik meer tijd en aandacht kan besteden aan tennis. Deze keuze bevalt mij ontzettend goed, want hierdoor was ik in staat om ook tijdens mijn examenperiode hoofdklasse competitie te spelen voor T.C Domstad in Utrecht.

Voor mijn eerstvolgende toernooi vertrek ik zaterdag naar Berlijn, maar uiteraard zal ik allereerst weer een bezoek brengen aan Rojo Racketsports om perfect voorbereid te zijn!

Groetjes!

 

eva