Stefan Mos

Hoi allemaal,

Even voorstellen: mijn naam is Stefan Mos en ik ben 11 jaar. Op mijn zesde ben ik lid geworden van TV Osdorp en ik vond tennis meteen heel erg leuk. Op mijn zevende heb ik meegedaan aan een KNLTB talentenjacht en de afgelopen 3 jaar heb ik bij de bond getraind. Momenteel train ik bij Inspire Top Tennis, bij Leonne Heffels en bij TV Badhoevedorp. Daar speel ik ook competitie.

Ik vind het spelen van toernooien erg leuk. Vorig jaar ben ik kampioen geworden van het district Noord West Nederland t/m 10 jaar en sinds 2 jaar speel ik jeugdranglijsttoernooien (JRT’s). Hiermee kun je punten verzamelen voor de nationale jeugdranglijst. Als je begint speel je 1-ster toernooien en de top 20 van Nederland doet mee aan de 4-ster toernooien.

Ik heb de afgelopen maanden 3-ster toernooien gespeeld in Meppel, Groningen, Alphen, Heemskerk en Hoorn (vorige week). In Hoorn heb ik de halve finale gehaald in de dubbel. Ik sta nu 46-ste van Nederland t/m 12 jaar en ik ben nummer 6 van Nederland t/m 11 jaar.

Afgelopen weekend heb ik mijn bespanning stuk geslagen. Dit gebeurt regelmatig en daarom hebben mijn ouders een ‘10-rittenkaart’ gekocht bij Rojo racketsports. Ik vind het erg cool dat ik nu door Rojo racketsports gesponsord wordt en ik hou jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen op de baan.

Tenslotte mijn tips: speel competitie en veel toernooien, geef nooit op, denk altijd dat je de wedstrijd kunt winnen, word niet boos en heb vooral veel plezier op de baan!

 

Foto Stefan Rosmalen Forehand