Blog van Loïs Tsui

Hee allemaal,

Ik ben Loïs Tsui en ik ben 13 jaar (10- 09-2004). Ik ben begonnen met tennissen op mijn 7de. Ik trainde eerst 1x in de week bij een tennisschool in Badhoevedorp. Ik werd lid van een tennisvereniging en vond tennis zo leuk dat ik steeds meer ging trainen. Ik train nu meerdere keren in de week in de selectiegroep bij Amstelpark. Afgelopen voorjaarsvakantie zijn we met 23 spelers en 3 trainers van Amstelpark naar Barcelona gegaan voor een trainingsweek. We trainden op de tennisacademie van Sanchez-Casal. We hebben veel getraind en gingen ook een middag de stad Barcelona bezoeken. Ik speel ook veel toernooien en binnenkort doe ik mee met de NOJK. School en tennis kan ik goed combineren want ik zit op een LOOT school, het Calandlyceum. Al mijn rackets (alleen mijn eerste die ik op mijn verjaardag kreeg niet) heb ik bij Rojo Racketsport gekocht. Ik vind het ook fijn dat ze mijn racket supersnel bespannen. Rojo Racketsport…reuze bedankt voor jullie super service!

Liefs Loïs

Lois