Blog van Zachary Eisinga

Mijn naam is Zachary Eisinga en ben 18 jaar.

Toen ik 9 en een half jaar was begon ik met tennis bij Patrick en Rienco, (Drive-Itt) waar ik nu nog steeds train. Al snel vond ik het erg leuk en begon ik vaker in de week te trainen. Vanaf mijn 12e was het al mijn droom om proftennisser te worden. In de jeugd stond ik altijd in de top 10 van mijn leeftijd. 10 maanden geleden kreeg ik een polsblessure en baalde natuurlijk enorm, ik ben daar nu 3 maanden van hersteld en train nu full time. Tijdens die blessure heb ik wel door getraind veel met links en fysiek gedaan. Mijn eerste toernooi was 4 weken geleden (NRT **) ik was daar goed op voorbereid hard getraind en veel oefenwedstrijden gespeeld daardoor won ik hem. Een week later kwam het volgende toernooi dat was het NOJK onder 18 jaar en ik ging daar met veel vertrouwen in uiteindelijk na een erg gespannen finale had ik hem gewonnen! Dit jaar ga ik vooral veel futures spelen en proberen ATP punten te halen want mijn doel is om later in de top 100 van de wereld te komen.

 

Groet Zachary Eisinga