De Blog van Sylvia Okafor

Hoi ,

Mijn naam is Sylvia Okafor en ben 17 jaar en woon al mijn hele leven in Amsterdam.Toen ik vier jaar was begon ik met tennissen bij Tine Slager bij STJAZ playground. De tennisbaan lag ongeveer één minuut van mijn huis en je kon me daar altijd vinden. Na paar jaar ging ik bij Amstelpark trainen en toen ik negen was begon ik bij de selectie trainingen op Amstelpark. Ik speel daar ook competitie. Sinds vorig jaar speel ik geen jeugdtoernooien meer en heb ik deze zomer veel A-toernooien gespeeld. Al twee jaar ga ik naar het Calandlyceum. Hier krijg ik vrijstelling als ik moet trainen of als ik toernooien heb. Daarvoor ging ik naar het Sint-Nicolaaslyceum waar ik drie jaar op heb gezeten. In oktober ga ik voor twee weken naar Nigeria om mijn eerste future te spelen. Dus daar kijk ik ook heel erg naar uit. Ik ben Rojo racketsports heel erg dankbaar voor alle hulp die zij mij bieden.

Groetjes

Rotterdam, The Netherlands, March 11, 2016,  TV Victoria, , NOJK 12/16 years, Sylvia Okafor Photo: Tennisimages/Henk Koster
Rotterdam, The Netherlands, March 11, 2016, TV Victoria, , NOJK 12/16 years, Sylvia Okafor
Photo: Tennisimages/Henk Koster