Elke Tiel

Zo, tijdje terug. Maar hier is ie weer: een nieuwe korte blog van mij.

Het is nu alweer bijna anderhalf jaar geleden (19 jaar oud) dat ik ben gestopt met internationaal tennissen toen ik 888 WTA stond.

In de tussentijd heb ik een platencontract gekregen en ben ik vol de muziek business ingegaan. Ik ben erachter gekomen dat muziek veel meer is dan alleen zingen en performen, zo ben ik in mijn eigen studiootje nummers gaan schrijven en opnemen. In nummers schrijven,(singer and songwriter) bleek ik eigenlijk heel goed te zijn, en nu schrijf ik zelfs voor grote ploegen (muziek labels) en artiesten.

Intussen ben ik wel tennisles blijven geven en speel ik weer competitie. Ik speel hoofdklasse gemengd op zondag, en jawel, we zijn zelfs kampioen geworden. Zondag 11 juni spelen we de play-offs om in de poule van de eredivisie te komen.
Ik ben zo super blij met de mega goeie signum pro snaren en de bespanservice die ik nog altijd liefdevol en snel krijg van Rojo. Ik zal deze zomer een aantal 2 toernooien rondom Noord-Holland spelen om lekker fit te blijven en in het tennis te blijven.

Thanks jongens ❤❤❤

hqdefault