Personen

John

is voor velen een ‘oude’ bekende en reeds 20 jaar het ‘gezicht’ van RoJo Racketsports.
Mede door zijn enthousiasme en een breed assortiment in tennis, squash, badminton en tafeltennis, werd de winkel al snel gevonden door fanatieke spelers.

Door jaren met spelers en coaches samen te werken, zelf les te geven én zelf veelvuldig materiaal te testen, heeft John een schat aan kennis opgedaan op alle 4 racketsporten. Dit maakt hem tot dé complete specialist op racketgebied. Voor elke vraag heeft hij wel een antwoord. Zo niet dan gaat hij samen met de klant op zoek naar een passende oplossing.
Door deze manier van werken is RoJo uitgegroeid tot de speciaalzaak die het tegenwoordig is. Toch gaat het bij John nooit om het formaat van de winkel maar nog steeds om de klant en de te bieden service.
Want voor John was het direct vanaf het begin duidelijk waar het te allen tijde om moet gaan;
Zélf plezier uitstralen én het spelplezier van de speler of trainer/coach vergroten!

Kennis van zaken, een groot assortiment én op de hoogte blijven van de technische ontwikkelingen zijn weliswaar belangrijk om je te kunnen onderscheiden. Maar het is én blijft de persoon waar het om gaat. Inleven in ‘het verhaal’ van de speler. Soms lastig, maar minimaal even interessant en uitdagend.
Het gaat John er vooral om dat de klant ‘begrepen’ wordt. Dit kan zijn in de zin van een simpel gripje tot een lange, technische verhandeling over een racket of bespanning. Door zijn kennis en ervaring, probeert hij de klanten zo volledig mogelijk bij te staan in hetgeen ze zoeken.
John’s motto is dan ook;
Een klant gaat hier niet de deur uit, zonder een tevreden gevoel !

Daarom is John inmiddels 20 jaar geleden het ‘gesprek’ aangegaan. Met spelers, met trainers, met coaches. Een dialoog die nog immer voortduurt en boeit als de eerste dag.

Een haast eeuwige zoektocht naar het ‘optimale’, waarin hij maar niet uitgekeken raakt.

Het ‘optimale’??

Dat bepaalt U…..

 

Dustin

Is al vanaf jongs af aan te vinden op de tennisbaan, met als logisch gevolg dat hij op zijn 18e de sportopleiding is gaan doen aan het Cios in Haarlem. Daar heeft hij van zijn hobby zijn beroep kunnen maken en zijn KNLTB A-trainerslicentie gehaald. Na 4 jaar full-time lesgeven in Haarlem is hij bij RoJo Racketsports gaan werken om zijn praktijkervaring te gebruiken en spelers te adviseren over het te gebruiken tennismateriaal. Door zijn (nog) steeds groter wordende interesse in het tennisspel en de steeds verdergaande technische ontwikkelingen, wordt ieder racket of snaartype door Dustin enthousiast getest. Dat hij hierbij veelvuldig gebruik maakt van het grote aantal beschikbare testrackets, mag geen verbazing wekken. ‘Testen is weten’, is zijn motto en ‘vraag het maar aan ‘Dussie’ een vaak gehoorde kreet. Er is inderdaad maar weinig wat hij niet weet over tennismateriaal……….. Inmiddels is Dustin alweer heel wat jaartjes werkzaam bij RoJo Racketsports, combineert hij zijn werk in de winkel met lesgeven én aktief zelf spelen en is een zeer gewaardeerde kracht. Wij hopen dan hij nog heel lang ons team blijft verlevendigen met zijn aanstekende enthousiasme.

 

 

Niels

Niels begon zijn loopbaan in de tennisshop van het toenmalige Amstelpark, waar op dat moment vele nationale- en internationale topspelers trainden en speelden. Kijkend en luisterend naar deze spelers, begon de tennisliefde al gauw vaste vormen aan te nemen. Zijn interesse lag (en ligt) vooral bij het ‘tunen’ en bespannen van rackets. Luisteren naar de wensen van spelers en het materiaal zó aanpassen dat men er nog meer plezier aan beleefd of nóg beter presteert. Hij wist al heel snel dat kleine aanpassingen tot een groot verschil kunnen leiden….. Inmiddels zijn we alweer heel wat jaren verder en kent hij de ins en outs van het recreatief, wedstrijd, en zelfs proftennis als geen ander. Niels’ telefoonnummer staat niet voor niets bij vele (top)spelers in hun telefoonboek. Als het gaat om advies op het gebied van snaren, rackets, of welke spankracht te kiezen, is hij de juiste man. Ook zijn bespankwaliteiten staan buiten kijf. Zo werd hij in 2009 en 2010 gevraagd om namens RoJo Racketsports het internationale ‘bespan-team’ op het ABN-Amro toernooi te komen versterken. Een grote eer en een hele ervaring! Deze ervaring heeft hij gelukkig ook weer mee teruggenomen naar onze winkel in Amsterdam, waar hij de kwaliteit van het bespannen haast maniakaal bewaakt. Een racket – topspeler of niet – moet in ieder geval altijd top verzorgd en bespannen zijn !

 

 

Niki

Is in zijn jeugd begonnen met voetbal, uiteindelijk bleek dat hij met tennis beter uit de voeten kwam. Door veel getennist te hebben in zijn jongere jaren, heeft hij uiteindelijk de opleiding ROC Sport & Bewegen gevolgd, met in zijn 2e jaar specialisatie tennis. Na deze opleiding gehaald te hebben is hij doorgegaan als tennisleraar. In de relatief nieuwe sport Padel vond Niki een 2e liefde ook hierin is hij volledig doorgeleerd inclusief lesgeven. Naast het les geven heeft hij een actieve adviserende rol gehad om leerlingen de voorzien van het juiste materiaal. Alles met betrekking tot tennisrackets, padelrackets, grips, ballen en wat allerlei daarbij komt kijken. Tijdens deze zoektocht naar materialen en kennis kwam hij in aanraking met de jongens van Rojo. Na een aantal jaren van actief lesgeven in tennis en padel is hij toe aan een nieuwe uitdaging en wat is er dan leuker dit te doen bij een van de grootste tennis (snoep) winkels van Nederland. Wij zijn dan ook blij om Niki te mogen verwelkomen in het Rojo Team. Mocht u vragen hebben over tennis of padel dan zal ik ervoor zorgen dat u met het juiste advies en materiaal weer de baan op kan.