Rosalie van der Hoek

Hoi,

Mijn naam is Rosalie van der Hoek! Ik ben 22 jaar en heb mij sinds kort aangesloten bij team Rojo. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 7 jaar was en heb onderhand al heel wat van de wereld mogen zien. Bij de jeugd ben ik 3 keer Nederlands kampioen geworden en won ik de Windmill Cup in Leeuwarden. Op mijn 14de ben ik voor 3 jaar naar Frankrijk gegaan om daar fulltime tennis en school te combineren. Nu train ik bij Martijn Bok in Amsterdam en dat bevalt goed. Momenteel sta ik 848 in de single ranglijst en 315 dubbel WTA! Sinds kort heb ik besloten om mij meer te gaan richten op de dubbel. Ik hoop aan het einde van het jaar in top 200 te staan en dan de grotere toernooien te gaan spelen. Mijn volgende toernooien staan eind maart gepland. Maar nu ben ik nog aan het herstellen van een enkelblessure. Ik hoop dat jullie mij beter hebben leren kennen en tot de volgende keer!

 

Rosalie