Wie zijn wij

13466209_855995194505471_3955309023207710523_n

John

Is voor velen een ‘oude’ bekende en reeds 20 jaar het ‘gezicht’ van RoJo Racketsports.
Mede door zijn enthousiasme en een breed assortiment in tennis, squash, badminton en tafeltennis, werd de winkel al snel gevonden door fanatieke spelers.

Door jaren met spelers en coaches samen te werken, zelf les te geven én zelf veelvuldig materiaal te testen, heeft John een schat aan kennis opgedaan op alle 4 racketsporten. Dit maakt hem tot dé complete specialist op racketgebied. Voor elke vraag heeft hij wel een antwoord. Zo niet dan gaat hij samen met de klant op zoek naar een passende oplossing.
Door deze manier van werken is RoJo uitgegroeid tot de speciaalzaak die het tegenwoordig is. Toch gaat het bij John nooit om het formaat van de winkel maar nog steeds om de klant en de te bieden service.
Want voor John was het direct vanaf het begin duidelijk waar het te allen tijde om moet gaan;
Zélf plezier uitstralen én het spelplezier van de speler of trainer/coach vergroten!

Kennis van zaken, een groot assortiment én op de hoogte blijven van de technische ontwikkelingen zijn weliswaar belangrijk om je te kunnen onderscheiden. Maar het is én blijft de persoon waar het om gaat. Inleven in ‘het verhaal’ van de speler. Soms lastig, maar minimaal even interessant en uitdagend.
Het gaat John er vooral om dat de klant ‘begrepen’ wordt. Dit kan zijn in de zin van een simpel gripje tot een lange, technische verhandeling over een racket of bespanning. Door zijn kennis en ervaring, probeert hij de klanten zo volledig mogelijk bij te staan in hetgeen ze zoeken.
John’s motto is dan ook;
Een klant gaat hier niet de deur uit, zonder een tevreden gevoel !

Daarom is John inmiddels 20 jaar geleden het ‘gesprek’ aangegaan. Met spelers, met trainers, met coaches. Een dialoog die nog immer voortduurt en boeit als de eerste dag.

Een haast eeuwige zoektocht naar het ‘optimale’, waarin hij maar niet uitgekeken raakt.

Het ‘optimale’??

Dat bepaalt U…..

Niels

Niels begon zijn loopbaan in de tennisshop van het toenmalige Amstelpark, waar op dat moment vele nationale- en internationale topspelers trainden en speelden. Kijkend en luisterend naar deze spelers, begon de tennisliefde al gauw vaste vormen aan te nemen. Zijn interesse lag (en ligt) vooral bij het ‘tunen’ en bespannen van rackets. Luisteren naar de wensen van spelers en het materiaal zó aanpassen dat men er nog meer plezier aan beleefd of nóg beter presteert. Hij wist al heel snel dat kleine aanpassingen tot een groot verschil kunnen leiden….. Inmiddels zijn we alweer heel wat jaren verder en kent hij de ins en outs van het recreatief, wedstrijd, en zelfs proftennis als geen ander. Niels’ telefoonnummer staat niet voor niets bij vele (top)spelers in hun telefoonboek. Als het gaat om advies op het gebied van snaren, rackets, of welke spankracht te kiezen, is hij de juiste man. Ook zijn bespankwaliteiten staan buiten kijf. Zo werd hij in 2009 en 2010 gevraagd om namens RoJo Racketsports het internationale ‘bespan-team’ op het ABN-Amro toernooi te komen versterken. Een grote eer en een hele ervaring! Deze ervaring heeft hij gelukkig ook weer mee teruggenomen naar onze winkel in Amsterdam, waar hij de kwaliteit van het bespannen haast maniakaal bewaakt. Een racket – topspeler of niet – moet in ieder geval altijd top verzorgd en bespannen zijn !

Tom

Tom is bij ons binnengekomen als fanatiek tennissende jeugdspeler met veel interesse in tennismaterialen. Door onder meer zelf te bespannen en veel soorten snaren getest en geprobeerd te hebben, bleek zijn interesse in het tennis spelletje groter te groeien dan aanvankelijk gedacht. Toen hij via zijn opleiding een zogeheten leerstage mocht doen, was zijn keuze dan ook snel gemaakt…. RoJo ! Door deze stage bij Rojo zijn z’n interesse en kennis zo mogelijk alleen nog maar verder gegroeid en heeft hij zich ontwikkeld tot een uitermate kundig adviseur, waarbij ook met name het bespannen van squashrackets (een vak apart !) tot 1 van zijn belangrijkste kwaliteiten gerekend mag worden! Vraag Tom gerust om uitleg en/of advies en u kunt met een gerust hart de tennis- of squashbaan op !