Contact gevens
Rojo Racketsports Amsterdam
Burgemeester Röellstraat 8,
1064 BM Amsterdam
Telefoon: 020-4082933
E-mail: rojoracketsports@live.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-16:00
Zondag Gesloten

Ons team van enthousiaste medewerkers met jarenlange tennis- en padel- ervaring in onze winkel in Amsterdam staat voor je klaar van dinsdag tot zaterdag. Bij ons kun je rekenen op de scherpste prijzen, deskundig advies en vakkundige bespanning van je racket. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk, en staan garant voor een snelle en correcte levering van je bestelling. Rojo Racketsports  is de ideale partner voor alle jeugd en senioren-spelers, verenigingen, trainers en winkeliers; bij afname van grote aantallen tennisballen bieden wij flinke kortingen!

Ons Team

John

Is voor velen een ‘oude’ bekende en reeds 20 jaar het ‘gezicht’ van RoJo Racketsports.
Mede door zijn enthousiasme en een breed assortiment in tennis, squash, badminton en tafeltennis, werd de winkel al snel gevonden door fanatieke spelers. Door jaren met spelers en coaches samen te werken, zelf les te geven én zelf veelvuldig materiaal te testen, heeft John een schat aan kennis opgedaan op alle 4 racketsporten. Dit maakt hem tot dé complete specialist op racketgebied. Voor elke vraag heeft hij wel een antwoord. Zo niet dan gaat hij samen met de klant op zoek naar een passende oplossing.
Door deze manier van werken is RoJo uitgegroeid tot de speciaalzaak die het tegenwoordig is. Toch gaat het bij John nooit om het formaat van de winkel maar nog steeds om de klant en de te bieden service.
Want voor John was het direct vanaf het begin duidelijk waar het te allen tijde om moet gaan;
Zélf plezier uitstralen én het spelplezier van de speler of trainer/coach vergroten! Kennis van zaken, een groot assortiment én op de hoogte blijven van de technische ontwikkelingen zijn weliswaar belangrijk om je te kunnen onderscheiden. Maar het is én blijft de persoon waar het om gaat. Inleven in ‘het verhaal’ van de speler. Soms lastig, maar minimaal even interessant en uitdagend.
Het gaat John er vooral om dat de klant ‘begrepen’ wordt. Dit kan zijn in de zin van een simpel gripje tot een lange, technische verhandeling over een racket of bespanning. Door zijn kennis en ervaring, probeert hij de klanten zo volledig mogelijk bij te staan in hetgeen ze zoeken.
John’s motto is dan ook;
Een klant gaat hier niet de deur uit, zonder een tevreden gevoel ! Daarom is John inmiddels 20 jaar geleden het ‘gesprek’ aangegaan. Met spelers, met trainers, met coaches. Een dialoog die nog immer voortduurt en boeit als de eerste dag. Een haast eeuwige zoektocht naar het ‘optimale’, waarin hij maar niet uitgekeken raakt. Het ‘optimale’?? Dat bepaalt U…..

Niels

Niels begon zijn loopbaan in de tennisshop van het toenmalige Amstelpark, waar op dat moment vele nationale- en internationale topspelers trainden en speelden. Kijkend en luisterend naar deze spelers, begon de tennisliefde al gauw vaste vormen aan te nemen. Zijn interesse lag (en ligt) vooral bij het ‘tunen’ en bespannen van rackets. Luisteren naar de wensen van spelers en het materiaal zó aanpassen dat men er nog meer plezier aan beleefd of nóg beter presteert. Hij wist al heel snel dat kleine aanpassingen tot een groot verschil kunnen leiden…..

Inmiddels zijn we alweer heel wat jaren verder en kent hij de ins en outs van het recreatief, wedstrijd, en zelfs proftennis als geen ander. Niels’ telefoonnummer staat niet voor niets bij vele (top)spelers in hun telefoonboek. Als het gaat om advies op het gebied van snaren, rackets, of welke spankracht te kiezen, is hij de juiste man.

Ook zijn bespankwaliteiten staan buiten kijf. Zo werd hij in 2009 en 2010 gevraagd om namens RoJo Racketsports het internationale ‘bespan-team’ op het ABN-Amro toernooi te komen versterken. Een grote eer en een hele ervaring! Deze ervaring heeft hij gelukkig ook weer mee teruggenomen naar onze winkel in Amsterdam, waar hij de kwaliteit van het bespannen haast maniakaal bewaakt. Een racket – topspeler of niet – moet in ieder geval altijd top verzorgd en bespannen zijn !

Niki

Is in zijn jeugd begonnen met voetbal, uiteindelijk bleek dat hij met tennis beter uit de voeten kwam. Door veel getennist te hebben in zijn jongere jaren, heeft hij uiteindelijk de opleiding ROC Sport & Bewegen gevolgd, met in zijn 2e jaar specialisatie tennis.

Na deze opleiding gehaald te hebben is hij doorgegaan als tennisleraar. In de relatief nieuwe sport Padel vond Niki een 2e liefde ook hierin is hij volledig doorgeleerd inclusief lesgeven. Naast het les geven heeft hij een actieve adviserende rol gehad om leerlingen de voorzien van het juiste materiaal.

Alles met betrekking tot tennisrackets, padelrackets, grips, ballen en wat allerlei daarbij komt kijken. Tijdens deze zoektocht naar materialen en kennis kwam hij in aanraking met de jongens van Rojo. Na een aantal jaren van actief lesgeven in tennis en padel is hij toe aan een nieuwe uitdaging en wat is er dan leuker dit te doen bij een van de grootste tennis en padel (snoep) winkels van Nederland. Wij zijn dan ook blij om Niki te mogen verwelkomen in het Rojo Team. Mocht u vragen hebben over tennis of padel dan zal ik ervoor zorgen dat u met het juiste advies en materiaal weer de baan op kan.