Veel mensen onderschatten het belang van een (goede) bespanning.

Onbegrijpelijk, want een bespanning bepaalt voor minimaal 50% het uiteindelijke ‘gevoel’ van uw racket !

Niet alleen zijn er talloze snaren met verschillende eigenschappen, maar ook vormt een bespanning letterlijk de verbinding tussen de bal en uw racket.

Mede hierom is het noodzakelijk om uw racket minimaal 1 keer per jaar opnieuw te laten bespannen. Niet alleen speelt een ‘verse’ bespanning veel lekkerder, elastischer en comfortabeler, ook voor uw racketblad is het goed om periodiek opnieuw ‘op spanning’ te worden gezet en hierdoor meer van zijn originele eigenschappen te behouden.

Het is dus niet alleen belangrijk wélke snaar u kiest…..minstens net zo belangrijk is hoe goed deze snaar in uw racket is gezet !

Het goed bespannen van de huidige rackets met moderne (veelal zgn ‘monofilament- snaren’), vereist kwalitatief hoogstaande en – helaas – kostbare apparatuur. Uiteraard beschikken wij over deze apparatuur. Onze ‘workforce’ bestaat uit maar liefst 5 Babolat Sensor Dual apparaten.

RoJo bespant al bijna 30 jaar tennis-, badminton- en squashrackets en mag zich rekenen tot de absolute specialisten van Nederland. Zo hebben wij onder meer op het ABN-AMRO ATP-toernooi bespannen en bespannen wij jaarlijks meer dan 10.000 ( ! ) rackets.

Van recreant tot (inter)nationale topspeler; bespannen is onze passie en elke speler en ieder niveau heeft zijn eigen eisen, wensen en voorkeuren. Leg ook uw wensen aan ons voor. Wij zijn er klaar

voor…..

Iedereen bij RoJo heeft persoonlijk (tien)duizenden rackets bespannen. Ervaring die u voelt !

Mede door die ervaring, passie en onze gedegen product-kennis, zijn wij als geen ander in staat u te adviseren bij de keuze van de juiste snaar en bespansterkte. Tot zelfs de wijze waarop uw racket bespannen dient te worden kan van invloed zijn op het resultaat.

Het resultaat ? U beter, lekkerder en fijner laten spelen…..

Geef uw racket dus niet aan ‘zomaar’ iemand om te laten bespannen, vertrouw uw racket toe aan de professionals van RoJo. Uw racket verdient de beste service…..U verdient de beste service !

RoJo bespanservice !